Joseph Klibansky in Isola di Beau: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?"

Joseph Klibansky in Isola di Beau: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?"

Zondag 25 december 2022 om 19:05

Vanavond op eerste kerstdag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Een van de gasten is Joseph Klibansky.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Joseph Klibansky</em> in <em>Isola di Beau</em>: &quot;Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?&quot; Vanavond op eerste kerstdag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Een van de gasten is Joseph Klibansky. Tekst gaat verder onder de video. Hierboven zien we alvast een fragment van het gesprek dat Beau heeft met kunstenaar Joseph Klibansky in Isola di Beau. Joseph vertelt uitgebreid over de begintijd van zijn carrière en hoe hij met hulp zijn ouders, succes kreeg. Twee jaar nadat hij begon, hielpen zijn ouders hem vooral met 'handenarbeid' waardoor Joseph hen een ongebruikelijk voorstel deed: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?” Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bridget Maasland in Isola di Beau: mega seksistisch behandeld door media na breuk met André Hazes (video) Bekijk deze video » Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
TV :
Joseph Klibansky in Isola di Beau: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?"

Hierboven zien we alvast een fragment van het gesprek dat Beau heeft met kunstenaar Joseph Klibansky in Isola di Beau. Joseph vertelt uitgebreid over de begintijd van zijn carrière en hoe hij met hulp zijn ouders, succes kreeg. Twee jaar nadat hij begon, hielpen zijn ouders hem vooral met 'handenarbeid' waardoor Joseph hen een ongebruikelijk voorstel deed: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?”

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's