Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit jaar had een wat rommelige aanloop naar de Top 2000 op tv, vooral omdat vast gezicht van de tv-tak Matthijs van Nieuwkerk nogal wat over zich heen heeft gekregen. Toch is Top 2000 a gogo ook dit jaar gewoon te zien. Maandag tot en met zaterdag, op een nieuwe tijd en een nieuwe zender. VeranderingenDit jaar neemt Herman van der Zandt het stokje over van Van Nieuwkerk, in een programma dat van de vroege naar de late avond en van NPO 3 naar NPO 1 verschuift. Nogal wat veranderingen, maar één ding staat vast: 'Don' Leo Blokhuis is er gewoon bij. Eerste afleveringIn de eerste aflevering duikt Leo in het leven van de onlangs overleden oprichter van Stax Records: Jim Stuart. Joan Armatrading vertelt het verhaal achter haar liedje Rosie. En wie is Patrick Hernandez, de man achter de enorme hit Born to be alive uit 1979? De bargasten in de eerste aflevering zijn cabaretier en acteur Peter Heerschop en presentatrices Evi Hanssen en Veronica van Hoogdalem. Bekijk ook Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek" Bekijk deze video » Leo Blokhuis over Matthijs van Nieuwkerk-rel: 'Ik kreeg veel verwijten' (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dit jaar had een wat rommelige aanloop naar de Top 2000 op tv, vooral omdat vast gezicht van de tv-tak Matthijs van Nieuwkerk nogal wat over zich heen heeft gekregen. Toch is Top 2000 a gogo ook dit jaar gewoon te zien. Maandag tot en met zaterdag, op een nieuwe tijd en een nieuwe zender.

Veranderingen
Dit jaar neemt Herman van der Zandt het stokje over van Van Nieuwkerk, in een programma dat van de vroege naar de late avond en van NPO 3 naar NPO 1 verschuift. Nogal wat veranderingen, maar één ding staat vast: 'Don' Leo Blokhuis is er gewoon bij.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering duikt Leo in het leven van de onlangs overleden oprichter van Stax Records: Jim Stuart. Joan Armatrading vertelt het verhaal achter haar liedje Rosie. En wie is Patrick Hernandez, de man achter de enorme hit Born to be alive uit 1979? De bargasten in de eerste aflevering zijn cabaretier en acteur Peter Heerschop en presentatrices Evi Hanssen en Veronica van Hoogdalem.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's