Zeeman Confronteert: hoe is het nu met meesteroplichter Ronald?

Zeeman Confronteert: hoe is het nu met meesteroplichter Ronald?

Dinsdag 27 december 2022 om 21:27

Jarenlang heeft meesteroplichter Ronald slachtoffers voor tonnen opgelicht. Het is onduidelijk waar het geld is gebleven. Thijs Zeeman is destijds in deze zaak gedoken voor zijn programma 'Zeeman Confronteert'. Wat is er na deze opnames gebeurd? In 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu?' geeft hij een update. "Het is een man waarbij je je af kan vragen; wat gaat er in jou om?"

Het nieuwe seizoen van Zeeman Confronteert is vanaf dinsdag 22 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zeeman Confronteert</em>: hoe is het nu met meesteroplichter <em>Ronald</em>? Jarenlang heeft meesteroplichter Ronald slachtoffers voor tonnen opgelicht. Het is onduidelijk waar het geld is gebleven. Thijs Zeeman is destijds in deze zaak gedoken voor zijn programma 'Zeeman Confronteert'. Wat is er na deze opnames gebeurd? In 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu?' geeft hij een update. "Het is een man waarbij je je af kan vragen; wat gaat er in jou om?" Het nieuwe seizoen van Zeeman Confronteert is vanaf dinsdag 22 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zeeman Confronteert: hoe is het nu met meesteroplichter Ronald?

Actuele video's

Meer actuele video's