Video: Nederlanders zorgen bij verkoop vuurwerk in Duitsland voor enorme drukte

Video: Nederlanders zorgen bij verkoop vuurwerk in Duitsland voor enorme drukte

Donderdag 29 december 2022 om 11:28

In verschillende gemeenten in Nederland geldt dit jaar een vuurwerkverbod. Maar dat weerhoudt veel Nederlanders er niet van om alsnog naar Duitsland te gaan om daar massaal vuurwerk in te slaan. In een video is te zien dat er in een winkel lange rijen zijn en dat de schappen binnen twee minuten leeg zijn…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: Nederlanders zorgen bij verkoop <em>vuurwerk</em> in Duitsland voor enorme drukte In verschillende gemeenten in Nederland geldt dit jaar een vuurwerkverbod. Maar dat weerhoudt veel Nederlanders er niet van om alsnog naar Duitsland te gaan om daar massaal vuurwerk in te slaan. In een video is te zien dat er in een winkel lange rijen zijn en dat de schappen binnen twee minuten leeg zijn… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: geen kip te vinden bij inleverpunt voor illegaal vuurwerk Den Haag Bekijk deze video » Verkopers van legaal vuurwerk boos op verkopers illegaal vuurwerk: "Geen respect" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's