Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’

Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’

Donderdag 29 december 2022 om 15:28

In Een Jaar Van Je Leven krijgen Kim en Martin het met elkaar aan de stok in de slaapkamer. Er wordt een bed verschoven en dat kan natuurlijk niet zonder een knallende ruzie. Er ontstaat een heftige discussie over wie wat bepaalt voor wie. “Vuile kutkabouter!”, roept Kim tegen Martin. Voor die opmerking krijgt ze een sarcastisch applaus van Martin.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Knallende ruzie Kim en Martin in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Vuile kutkabouter!’ In Een Jaar Van Je Leven krijgen Kim en Martin het met elkaar aan de stok in de slaapkamer. Er wordt een bed verschoven en dat kan natuurlijk niet zonder een knallende ruzie. Er ontstaat een heftige discussie over wie wat bepaalt voor wie. “Vuile kutkabouter!”, roept Kim tegen Martin. Voor die opmerking krijgt ze een sarcastisch applaus van Martin. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Gaat Jeffrey weg? 'Ik schrik van wie ik geworden ben' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's