Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot Een Jaar Van Je Leven

Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot Een Jaar Van Je Leven

Woensdag 28 december 2022 om 15:26

Mexx heeft niet helemaal haar dag. Dat stoot zij af naar iedereen om haar heen en vooral naar liefje Martin. Als hij Mexx volgt naar haar kamer loopt het uit de hand. "Ik wil het nu even niet, Martin ga weg, ga weg," schreeuwt Mexx terwijl ze een glas kapot gooit.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Mexx heeft niet helemaal haar dag. Dat stoot zij af naar iedereen om haar heen en vooral naar liefje Martin. Als hij Mexx volgt naar haar kamer loopt het uit de hand. "Ik wil het nu even niet, Martin ga weg, ga weg," schreeuwt Mexx terwijl ze een glas kapot gooit. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey gaat helemaal los om koffie Bekijk deze video » Ordinair geschreeuw in Een Jaar Van Je Leven: 'RAAK ME NIET AAN!!' Bekijk deze video » Gaat Jeffrey weg? 'Ik schrik van wie ik geworden ben' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's