RTL Boulevard: wat deden de Limburgse miljonairs met hun Postcode Kanjer?

RTL Boulevard: wat deden de Limburgse miljonairs met hun Postcode Kanjer?

Donderdag 29 december 2022 om 20:47

Ook dit jaar gaat de Postcode Kanjer van de Postcode Loterij er weer uit op 1 januari. Voor RTL Boulevard gingen Aran Bade en Quinty Trustfull langs bij de miljonairs in het Limburgse Reuve. Daar viel vorig jaar de Postcode Kanjer. Hoe lekker was het om het nieuwe jaar te starten als miljonair? En wat hebben ze tot nu toe met al dat geld gedaan? Vakanties, verbouwingen of een nieuw huis gekocht? Over het algemeen hebben de Limburgers het nuchter aangepakt en zijn ze 'gewoon' gebleven.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: wat deden de Limburgse miljonairs met hun <em>Postcode Kanjer</em>? Ook dit jaar gaat de Postcode Kanjer van de Postcode Loterij er weer uit op 1 januari. Voor RTL Boulevard gingen Aran Bade en Quinty Trustfull langs bij de miljonairs in het Limburgse Reuve. Daar viel vorig jaar de Postcode Kanjer. Hoe lekker was het om het nieuwe jaar te starten als miljonair? En wat hebben ze tot nu toe met al dat geld gedaan? Vakanties, verbouwingen of een nieuw huis gekocht? Over het algemeen hebben de Limburgers het nuchter aangepakt en zijn ze 'gewoon' gebleven. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Erik Scherder: 'Mensen raken hun identiteit kwijt als ze veel geld winnen' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: wat deden de Limburgse miljonairs met hun Postcode Kanjer?

Actuele video's

Meer actuele video's