Ministars: zes kinderen vertellen over hun bijzondere wens

Ministars: zes kinderen vertellen over hun bijzondere wens

Vrijdag 30 december 2022 om 13:29

In het nieuwe programma Ministars worden dromen van kinderen werkelijkheid, ze krijgen namelijk de kans om een videoduet te zingen met hun idool. Ministars is een partner van Make-A-Wish Nederland, en daarom zijn zes kinderen naar de studio gekomen om meer te vertellen over hun wens. Wat hun bijzondere verhaal en wens precies is, zie je vanaf volgende week…

Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Ministars</em>: zes kinderen vertellen over hun bijzondere wens In het nieuwe programma Ministars worden dromen van kinderen werkelijkheid, ze krijgen namelijk de kans om een videoduet te zingen met hun idool. Ministars is een partner van Make-A-Wish Nederland, en daarom zijn zes kinderen naar de studio gekomen om meer te vertellen over hun wens. Wat hun bijzondere verhaal en wens precies is, zie je vanaf volgende week… Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ministars vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's