'Waylon had geen erectieproblemen bij andere dames' (RTL Boulevard)

'Waylon had geen erectieproblemen bij andere dames' (RTL Boulevard)

Zaterdag 31 december 2022 om 13:18

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om terug te blikken op de hoogte- en dieptepunten van 2022. En daar mag de statement van Waylon niet ontbreken; zijn erectieprobleem! Bekend Nederland vindt het wel erg makkelijk om zijn vreemdgaan daarmee goed te keuren.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

'Waylon had geen erectieproblemen bij andere dames' (<em>RTL Boulevard</em>) Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om terug te blikken op de hoogte- en dieptepunten van 2022. En daar mag de statement van Waylon niet ontbreken; zijn erectieprobleem! Bekend Nederland vindt het wel erg makkelijk om zijn vreemdgaan daarmee goed te keuren. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook BN'ers over Douwe Bob zijn kinderen: 'De vergrijzing ligt niet aan Douwe' Bekijk deze video » RTL Boulevard: BN'ers blikken terug op BOOS-uitzending over schandaal The Voice Bekijk deze video » Maik de Boer over kaars-rel Johan Derksen: 'Dit doe IK met een kaars' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
'Waylon had geen erectieproblemen bij andere dames' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's