Op1 gemist? Politiechef over extreem geweld Oud & Nieuw: 'Veel erger dan voorheen'

Op1 gemist? Politiechef over extreem geweld Oud & Nieuw: 'Veel erger dan voorheen'

Maandag 2 januari 2023 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Politiechef Paul van Musscher blikte maandag in Op1 terug op een onrustige Oud & Nieuw met veel geweld tegen politieagenten en andere hulpverleners.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Politiechef over extreem geweld <em>Oud &amp; Nieuw</em>: 'Veel erger dan voorheen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Politiechef Paul van Musscher blikte maandag in Op1 terug op een onrustige Oud & Nieuw met veel geweld tegen politieagenten en andere hulpverleners. Tekst gaat verder onder de video. Extreem geweldNa twee relatief rustige coronajaren had de politie het afgelopen jaarwisseling ouderwets druk. Op verschillende plekken werden vuurwerk naar politieagenten gegooid. In Den Haag, waar politiechef Paul van Musscher werkt, raakten daarbij zelfs twaalf agenten gewond. Hij spreekt van extreem geweld. 'Dit is een extreem beeld. Met name het zeer zware vuurwerk zorgt voor gehoorschade en is buitengewoon gevaarlijk' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politiechef over extreem geweld Oud & Nieuw: 'Veel erger dan voorheen'

Extreem geweld
Na twee relatief rustige coronajaren had de politie het afgelopen jaarwisseling ouderwets druk. Op verschillende plekken werden vuurwerk naar politieagenten gegooid. In Den Haag, waar politiechef Paul van Musscher werkt, raakten daarbij zelfs twaalf agenten gewond. Hij spreekt van extreem geweld. 'Dit is een extreem beeld. Met name het zeer zware vuurwerk zorgt voor gehoorschade en is buitengewoon gevaarlijk'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's