Nieuw seizoen Down The Road! Muziekliefhebber Jurre stelt zich voor (video)

Nieuw seizoen Down The Road! Muziekliefhebber Jurre stelt zich voor (video)

Dinsdag 3 januari 2023 om 15:23

Vanavond is het zover, een nieuw seizoen van Down The Road, wat wordt gepresenteerd door Gordon. En niemand minder dan de positieve muziekliefhebber Jurre stelt zich graag voor. Hij is een groot fan van rockmuziek, maar ook de Nederlandstalige muziek mag niet ontbreken. "Ik heb heel veel zin om mee te gaan op Down The Road," aldus Jurre.

Bekijk hieronder de video.

Het nieuwe seizoen van Down the Road start op 3 januari om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Down The Road</em>! Muziekliefhebber Jurre stelt zich voor (video) Vanavond is het zover, een nieuw seizoen van Down The Road, wat wordt gepresenteerd door Gordon. En niemand minder dan de positieve muziekliefhebber Jurre stelt zich graag voor. Hij is een groot fan van rockmuziek, maar ook de Nederlandstalige muziek mag niet ontbreken. "Ik heb heel veel zin om mee te gaan op Down The Road," aldus Jurre. Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van Down the Road start op 3 januari om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gordon start met opnames nieuw seizoen Down the road in België Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon terug op social media om 'Kookklunzen' en 'Down the Road NL' te promoten Bekijk deze video » Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege Down the Road' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's