André van Duin over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood'

André van Duin over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood'

Wednesday 4 January 2023 om 15:51

In de vierde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt André van Duin bij Rob Kemps zijn leven op tafel. André vertelt hoe zijn leven eruit zag na het plotseling overlijden van zijn vriend Martin. Gelukkig gaat alles nu een stuk beter met hem en ziet hij de toekomst positief in.

Bekijk hieronder de video.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>André van Duin</em> over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood' In de vierde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt André van Duin bij Rob Kemps zijn leven op tafel. André vertelt hoe zijn leven eruit zag na het plotseling overlijden van zijn vriend Martin. Gelukkig gaat alles nu een stuk beter met hem en ziet hij de toekomst positief in. Bekijk hieronder de video. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild Bekijk deze video » Johan Derksen: 'In de slaapkamer is het nu een sleur' (video) Bekijk deze video » André van Duin in De 10 Vragen: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´ Bekijk deze video »
TV :
André van Duin over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood'

Actuele video's

Meer actuele video's