Jinek: moeder Peter Slager (Bløf) maakte de watersnoodramp in 1953 mee

Jinek: moeder Peter Slager (Bløf) maakte de watersnoodramp in 1953 mee

Donderdag 5 januari 2023 om 09:31

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek is Peter Slager, bekend als bassist van Bløf, samen met zijn moeder te gast. Corry Slager heeft namelijk als 8-jarig meisje de watersnoodramp in 1953 meegemaakt. Al sprak ze hier jarenlang niet over. “Het verdriet werd weggestopt. De eerste herdenking was pas na veertig jaar. Onvoorstelbaar.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: moeder Peter Slager (Bløf) maakte de watersnoodramp in 1953 mee Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek is Peter Slager, bekend als bassist van Bløf, samen met zijn moeder te gast. Corry Slager heeft namelijk als 8-jarig meisje de watersnoodramp in 1953 meegemaakt. Al sprak ze hier jarenlang niet over. “Het verdriet werd weggestopt. De eerste herdenking was pas na veertig jaar. Onvoorstelbaar.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: moeder Peter Slager (Bløf) maakte de watersnoodramp in 1953 mee

Actuele video's

Meer actuele video's