Jinek: wie wil premier Mark Rutte ontvoeren? gemist? | Gids.tv

Jinek: wie wil premier Mark Rutte ontvoeren? gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-04 22:03:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 4 januari.

  • Het is crisis in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden nu er door grote onrust binnen de Republikeinse partij voor het eerst in 100 jaar geen voorzitter is gekozen. Vanavond wordt er een nieuwe poging gedaan. Amerika-journalist Laila Frank praat ons bij.

  • Door een fatale combinatie van hevige factoren braken in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 de dijken door.Conny Slager maakte de Watersnoodramp als 8-jarige zelf mee. Vanavond vertelt ze hierover samen met haar zoon Peter, de bassist en tekstschrijver van Bløf.

  • Wie wil premier Rutte ontvoeren? Al sinds september 2021 hangt deze vraag in de lucht. Misdaadjournalist Joris Peters kwam mogelijk een stapje dichter bij het antwoord op die vraag. Vanavond vertelt hij ons alles.

  • Nu we de grootste corona-zorgen achter ons hebben gelaten, grijpt ineens het griepvirus in een razend tempo om zich heen. En de gevolgen zijn groot: door het hele land is het weer alle hens aan dek op de IC's en een zorginfarct dreigt.Peter van der Voort, hoofd-IC bij UMC Groningen, luidt de noodklok.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws