Jinek: ruzie in Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, nog steeds geen voorzitter

Jinek: ruzie in Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, nog steeds geen voorzitter

Donderdag 5 januari 2023 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er is grote chaos in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, het lukt de politici maar niet om een nieuwe voorzitter te kiezen. Er is een machtsstrijd ontstaan en er dreigt een grote ruzie. De Republikeinen hebben maar een kleine meerderheid en krijgen weinig voor elkaar. Laila Frank vertelt meer over deze toestand bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: ruzie in Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, nog steeds geen voorzitter Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Er is grote chaos in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, het lukt de politici maar niet om een nieuwe voorzitter te kiezen. Er is een machtsstrijd ontstaan en er dreigt een grote ruzie. De Republikeinen hebben maar een kleine meerderheid en krijgen weinig voor elkaar. Laila Frank vertelt meer over deze toestand bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: ruzie in Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, nog steeds geen voorzitter

Actuele video's

Meer actuele video's