Jinek: veel jongeren op IC door gevaarlijke combinatie griep en longontsteking

Jinek: veel jongeren op IC door gevaarlijke combinatie griep en longontsteking

Donderdag 5 januari 2023 om 09:56

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Peter van der Voort, IC-baas van het Universitair medisch centrum Groningen, vertelt bij Jinek over de huidige griepepidemie. Mensen kunnen een longontsteking door een bacterie krijgen en dat kan heel ernstig zijn in combinatie met de griep. Elk jaar is er een griepgolf, maar de afgelopen twee weken heeft het aantal jongeren dat hierdoor op de IC’s is beland de alarmbellen doen rinkelen bij Van der Voort en zijn collega’s.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: veel jongeren op IC door gevaarlijke combinatie griep en longontsteking Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 4 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Peter van der Voort, IC-baas van het Universitair medisch centrum Groningen, vertelt bij Jinek over de huidige griepepidemie. Mensen kunnen een longontsteking door een bacterie krijgen en dat kan heel ernstig zijn in combinatie met de griep. Elk jaar is er een griepgolf, maar de afgelopen twee weken heeft het aantal jongeren dat hierdoor op de IC’s is beland de alarmbellen doen rinkelen bij Van der Voort en zijn collega’s. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: veel jongeren op IC door gevaarlijke combinatie griep en longontsteking

Actuele video's

Meer actuele video's