Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar

Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar

In Married at First Sight hebben de wetenschappers Wilfred en François aan elkaar gekoppeld. En aan dit programma meedoen betekent dat ze niet rustig gaan daten, ze gaan gelijk met elkaar trouwen. De twee heren zien elkaar voor het eerst bij het altaar en het is natuurlijk de grote vraag wat hun eerste indruk is. Of dit een gelukkig huwelijk wordt of een dramatische scheiding zie je de komende weken in Married at First Sight.

Bekijk de video van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is sinds 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar In Married at First Sight hebben de wetenschappers Wilfred en François aan elkaar gekoppeld. En aan dit programma meedoen betekent dat ze niet rustig gaan daten, ze gaan gelijk met elkaar trouwen. De twee heren zien elkaar voor het eerst bij het altaar en het is natuurlijk de grote vraag wat hun eerste indruk is. Of dit een gelukkig huwelijk wordt of een dramatische scheiding zie je de komende weken in Married at First Sight. Bekijk de video van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is sinds 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Eveline Stallaart over heftig nieuw seizoen MAFS: "Er moet echt een noodgreep plaatsvinden" Bekijk deze video » Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's