De slimste mens: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames De broeders van Rossem

De slimste mens: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames De broeders van Rossem

Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat de opnames voor zijn programma De Broeders van Rossem begonnen zijn. In dit programma bezoekt hij samen met zijn broer regio's en steden in Nederland en gaan zij in gesprek met mensen. Het is nog niet bekend wanneer het programma te zien is. Hij vindt het in ieder geval 'leuk' om te maken.

Vervolg
Het programma is het vervolg op Hier zijn de Van Rossems, dat vanwege het overlijden van zus Sis van Rossem een andere naam draagt.

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames <em>De broeders van Rossem</em> Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat de opnames voor zijn programma De Broeders van Rossem begonnen zijn. In dit programma bezoekt hij samen met zijn broer regio's en steden in Nederland en gaan zij in gesprek met mensen. Het is nog niet bekend wanneer het programma te zien is. Hij vindt het in ieder geval 'leuk' om te maken. VervolgHet programma is het vervolg op Hier zijn de Van Rossems, dat vanwege het overlijden van zus Sis van Rossem een andere naam draagt. Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: Maarten van Rossem denkt nog vaak aan zijn overleden zus Sis Bekijk deze video » Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video »

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's