De 10 vragen: André van Duin wil dat partner minstens 10 jaar jonger is

De 10 vragen: André van Duin wil dat partner minstens 10 jaar jonger is

Donderdag 5 januari 2023 om 14:11

André van Duin krijgt van Rob Kemps allerlei onderwerpen voor zijn voeten geworpen om over te praten in De 10 vragen. De komiek vertelt over zijn succes, maar ook over de liefde. Zo verloor hij eerder zijn grote liefde Martin, maar inmiddels is hij gelukkig met Fernando. Opvallend is dat deze partners beide een stuk jonger zijn dan Van Duin. “Minimaal tien jaar moet het wel schelen ja”, vertelt André van Duin. “Ik voel me geen 75.”

Bekijk de video van De 10 vragen hieronder.

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 10 vragen</em>: André van Duin wil dat partner minstens 10 jaar jonger is André van Duin krijgt van Rob Kemps allerlei onderwerpen voor zijn voeten geworpen om over te praten in De 10 vragen. De komiek vertelt over zijn succes, maar ook over de liefde. Zo verloor hij eerder zijn grote liefde Martin, maar inmiddels is hij gelukkig met Fernando. Opvallend is dat deze partners beide een stuk jonger zijn dan Van Duin. “Minimaal tien jaar moet het wel schelen ja”, vertelt André van Duin. “Ik voel me geen 75.” Bekijk de video van De 10 vragen hieronder. De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. André van Duin in De 10 Vragen: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´ Bekijk deze video » André van Duin over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's