De stamhouder: Alexander Münninghoff bekent dat zijn vader een SS’er was

De stamhouder: Alexander Münninghoff bekent dat zijn vader een SS’er was

Thursday 5 January 2023 om 14:29

In de historische dramaserie De stamhouder doet Alexander Münninghoff een schokkende bekentenis aan zijn grote liefde Ellen. Hij vertelt dat Frans Münninghoff als SS’er heeft gevochten in de oorlog. Alexander worstelt met zijn familiegeschiedenis en het is de grote vraag of hun liefde dit overleeft.

Bekijk het fragment van De stamhouder hieronder.

De stamhouder is elke zondag om 21.30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van De stamhouder terugkijken bij Gids.tv.

<em>De stamhouder</em>: Alexander Münninghoff bekent dat zijn vader een SS’er was In de historische dramaserie De stamhouder doet Alexander Münninghoff een schokkende bekentenis aan zijn grote liefde Ellen. Hij vertelt dat Frans Münninghoff als SS’er heeft gevochten in de oorlog. Alexander worstelt met zijn familiegeschiedenis en het is de grote vraag of hun liefde dit overleeft. Bekijk het fragment van De stamhouder hieronder. De stamhouder is elke zondag om 21.30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van De stamhouder terugkijken bij Gids.tv. De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video » De stamhouder: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's