Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’

Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’

Donderdag 5 januari 2023 om 16:05

Mexx heeft in Een Jaar Van Je Leven de liefde gevonden bij Martin. Maar Mexx houdt niet van sporten en Martin laat duidelijk merken dat hij dat niet ok vindt. “Dan ga je op de bank zitten en dik worden en eten?”, aldus Martin tegen zijn geliefde. Volgens Mexx kan hij haar niet dwingen, maar volgens Martin kan hij dat wel. “Een beetje aankomen, lopen vreten en niks doen? Dus wat gaan we doen?”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Martin dwingt Mexx om te sporten (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>): ‘Ga je dik worden en eten?’ Mexx heeft in Een Jaar Van Je Leven de liefde gevonden bij Martin. Maar Mexx houdt niet van sporten en Martin laat duidelijk merken dat hij dat niet ok vindt. “Dan ga je op de bank zitten en dik worden en eten?”, aldus Martin tegen zijn geliefde. Volgens Mexx kan hij haar niet dwingen, maar volgens Martin kan hij dat wel. “Een beetje aankomen, lopen vreten en niks doen? Dus wat gaan we doen?” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers' Bekijk deze video » Zie: Beer balanceert in onderbroek op de balk (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's