Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers'

Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers'

Dinsdag 3 januari 2023 om 14:45

De introverte Erik heeft het al eerder gezegd, maar is nu extra duidelijk tegenover Marciano: "Ik zie het niet zitten om met een vrouw te tongen. Ik vind dat echt iets voor pubers, ik vind het niks. Houd die tong maar bij je!" Marciano probeert Erik uit te leggen, dat vrouwen dit wel lekker kunnen vinden.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers' De introverte Erik heeft het al eerder gezegd, maar is nu extra duidelijk tegenover Marciano: "Ik zie het niet zitten om met een vrouw te tongen. Ik vind dat echt iets voor pubers, ik vind het niks. Houd die tong maar bij je!" Marciano probeert Erik uit te leggen, dat vrouwen dit wel lekker kunnen vinden. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’ Bekijk deze video » Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's