Zie: Beer balanceert in onderbroek op de balk (Een Jaar Van Je Leven)

Zie: Beer balanceert in onderbroek op de balk (Een Jaar Van Je Leven)

Woensdag 4 januari 2023 om 16:31

Grote kans dat Beer de loods uit moet. Hij moet balanceren en via de balk oversteken. Het ziet er niet naar uit dat hij deze opdracht haalt. Of toch wel? Iets wat in iedergeval in de weg zit is kleding, dus dat mag uit van Beer!

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Zie: Beer balanceert in onderbroek op de balk <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Grote kans dat Beer de loods uit moet. Hij moet balanceren en via de balk oversteken. Het ziet er niet naar uit dat hij deze opdracht haalt. Of toch wel? Iets wat in iedergeval in de weg zit is kleding, dus dat mag uit van Beer! Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’ Bekijk deze video » Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's