Prins Harry doet boekje open over koninklijke familie: deze fragmenten zijn al gelekt

Prins Harry doet boekje open over koninklijke familie: deze fragmenten zijn al gelekt

Vrijdag 6 januari 2023 om 16:12

Prins Harry doet na de Netflix-serie Harry & Meghan weer een boekje open over zijn koninklijke familie. Zondag komt hij met een groot tv-interview en zijn memoires worden uitgebracht. En Harry komt met allerlei schokkende onthullingen en beschuldigingen. Zo zou hij fysiek zijn aangevallen door zijn broer William. Ook zou zijn broer ervoor hebben gezorgd dat hij jaren geleden een Nazi-pak droeg in het openbaar, hier ontstond destijds veel ophef over.

Bekijk de video van Shownieuws over prins Harry en zijn beschuldigingen hieronder. Het interview is zondag 8 januari om 22.00 uur te zien bij de Britse zender ITV1 en vervolgens te streamen bij Videoland.

<em>Prins Harry</em> doet boekje open over koninklijke familie: deze fragmenten zijn al gelekt Prins Harry doet na de Netflix-serie Harry & Meghan weer een boekje open over zijn koninklijke familie. Zondag komt hij met een groot tv-interview en zijn memoires worden uitgebracht. En Harry komt met allerlei schokkende onthullingen en beschuldigingen. Zo zou hij fysiek zijn aangevallen door zijn broer William. Ook zou zijn broer ervoor hebben gezorgd dat hij jaren geleden een Nazi-pak droeg in het openbaar, hier ontstond destijds veel ophef over. Bekijk de video van Shownieuws over prins Harry en zijn beschuldigingen hieronder. Het interview is zondag 8 januari om 22.00 uur te zien bij de Britse zender ITV1 en vervolgens te streamen bij Videoland. Spraakmakend interview prins Harry: ‘Ze tonen geen bereidheid tot verzoening’ Bekijk deze video » Bas Ragas krijgt jeuk van Harry & Meghan: "Dat gekoketteer met hun slachtofferrol!" (HLF8) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's