Patricia Paay praat openhartig over haar huwelijken in De Tien Vragen

Patricia Paay praat openhartig over haar huwelijken in De Tien Vragen

Zaterdag 7 januari 2023 om 13:44

In de laatste aflevering van het programma De Tien Vragen vertelt Patrice Paay openhartig over haar huwelijken. ''Ik heb meerdere grote liefdes gehad, het waren allemaal leuke mannen'' vertelt Patrica Paay. Daarnaast vertel Paay in het programma een aantal belangrijke tips voor een goede relatie.

Bekijk de video hieronder.

<em>Patricia Paay</em> praat openhartig over haar huwelijken in <em>De Tien Vragen</em> In de laatste aflevering van het programma De Tien Vragen vertelt Patrice Paay openhartig over haar huwelijken. ''Ik heb meerdere grote liefdes gehad, het waren allemaal leuke mannen'' vertelt Patrica Paay. Daarnaast vertel Paay in het programma een aantal belangrijke tips voor een goede relatie. Bekijk de video hieronder. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.
TV :

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's