De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde week van De slimste mens starten we met bioloog Mátyás Bittenbinder en cabaretier en schrijver Martin Rombouts. In de maandag-aflevering krijgen ze te maken met een Kamerlid die hen uit komt dagen: Queeny Rajkowski. Over de uitdagerDe Utrechtse Rajkowski is sinds 2021 Kamerlid namens de VVD. Ze heeft onder meer digitale zaken, digitale veiligheid, digitale economie en (digigtale) democratie in haar portefeuille. Ze kwam naar eigen zeggen met lood in haar schoenen naar de studio: "paragliden en abseilen vind ik een stuk minder eng dan meedoen aan dit spelprogramma". Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames De broeders van Rossem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de derde week van De slimste mens starten we met bioloog Mátyás Bittenbinder en cabaretier en schrijver Martin Rombouts. In de maandag-aflevering krijgen ze te maken met een Kamerlid die hen uit komt dagen: Queeny Rajkowski.

Over de uitdager
De Utrechtse Rajkowski is sinds 2021 Kamerlid namens de VVD. Ze heeft onder meer digitale zaken, digitale veiligheid, digitale economie en (digigtale) democratie in haar portefeuille. Ze kwam naar eigen zeggen met lood in haar schoenen naar de studio: "paragliden en abseilen vind ik een stuk minder eng dan meedoen aan dit spelprogramma".

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's