Erna in Lang Leve de Liefde: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer'

Erna in Lang Leve de Liefde: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer'

Dinsdag 10 januari 2023 om 11:26

De expressieve Erna laat haar date Han duidelijk weten waar ze van houdt, als het aankomt op seks: 'Als ik niet geniet dan zeg ik het meteen hoor. In de seks ben ik een heerlijke nemer, lekker genieten.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Erna in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer' De expressieve Erna laat haar date Han duidelijk weten waar ze van houdt, als het aankomt op seks: 'Als ik niet geniet dan zeg ik het meteen hoor. In de seks ben ik een heerlijke nemer, lekker genieten.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: halfnaakte Tobias heeft spannend plan... Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's