Lang Leve de Liefde: halfnaakte Tobias heeft spannend plan...

Lang Leve de Liefde: halfnaakte Tobias heeft spannend plan...

Dinsdag 10 januari 2023 om 11:19

Tobias, die wel wat dominant tegengas van zijn dates wil, loopt halfnaakt door het Lang Leve de Liefde-huis en dat heeft een reden: 'We gaan in dit ijsbad', zegt hij tegen zijn date Nina. Die begint vervolgens keihard te gillen: 'Neeeee, nee echt!? Oh wat erg!'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: halfnaakte <em>Tobias</em> heeft spannend plan... Tobias, die wel wat dominant tegengas van zijn dates wil, loopt halfnaakt door het Lang Leve de Liefde-huis en dat heeft een reden: 'We gaan in dit ijsbad', zegt hij tegen zijn date Nina. Die begint vervolgens keihard te gillen: 'Neeeee, nee echt!? Oh wat erg!' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Tobias in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil wat dominant tegengas' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Een baard hoe zoent dat'? Bekijk deze video » Erna in Lang Leve de Liefde: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's