Nico Tak in Op1: 'Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hypermodern'

Nico Tak in Op1: 'Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hypermodern'

Donderdag 12 januari 2023 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nico Tak is vanaf donderdag de commandant van het landmachtdeel van de snellereactiemacht van de Navo. Hij vertelt hier meer over bij Op1, maar praat ook over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Tak vindt dat we moeten oppassen omdat we zo graag willen dat Poetin verliest, dat we dat geloven. Ook vertelt hij over hoe nieuwerwets deze oorlog is, met bijvoorbeeld drones en nieuwe wapensystemen. “Het is hypermodern wat we zien. Zelfs de loopgraven zijn van deze tijd.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nico Tak in <em>Op1</em>: 'Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hypermodern' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nico Tak is vanaf donderdag de commandant van het landmachtdeel van de snellereactiemacht van de Navo. Hij vertelt hier meer over bij Op1, maar praat ook over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Tak vindt dat we moeten oppassen omdat we zo graag willen dat Poetin verliest, dat we dat geloven. Ook vertelt hij over hoe nieuwerwets deze oorlog is, met bijvoorbeeld drones en nieuwe wapensystemen. “Het is hypermodern wat we zien. Zelfs de loopgraven zijn van deze tijd.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nico Tak in Op1: 'Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hypermodern'

Actuele video's

Meer actuele video's