Lang leve de liefde: ’Minderwaardigheidscomplex omdat je vindt dat ik dik ben’

Lang leve de liefde: ’Minderwaardigheidscomplex omdat je vindt dat ik dik ben’

Maandag 16 januari 2023 om 11:29

In Lang leve de liefde loopt het tijdens de eerste ontmoeting tussen twee singles niet helemaal lekker. De vrijgezelle dame vertelt eerlijk dat ze veel mannen niet aantrekkelijker vindt als ze ouder worden. “Ze worden dikker, krijgen een buikie, doen weinig aan sport... Ik hou niet van dikke mannen.” De moed van haar date zinkt in zijn schoenen. “Ik ben helemaal van mijn à propos af. Dat je vindt dat ik dik ben. Ik krijg helemaal een minderwaardigheidscomplex.” Hij is dan ook maar van plan om na dit enerverende gesprek te gaan sporten…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: ’Minderwaardigheidscomplex omdat je vindt dat ik dik ben’ In Lang leve de liefde loopt het tijdens de eerste ontmoeting tussen twee singles niet helemaal lekker. De vrijgezelle dame vertelt eerlijk dat ze veel mannen niet aantrekkelijker vindt als ze ouder worden. “Ze worden dikker, krijgen een buikie, doen weinig aan sport... Ik hou niet van dikke mannen.” De moed van haar date zinkt in zijn schoenen. “Ik ben helemaal van mijn à propos af. Dat je vindt dat ik dik ben. Ik krijg helemaal een minderwaardigheidscomplex.” Hij is dan ook maar van plan om na dit enerverende gesprek te gaan sporten… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Irene in Lang Leve de Liefde: 'Wil je een derde persoon erbij, in bed?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Wat doen we met slapen?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's