Chantals Pyjama Party: Christiaan op hilarische wijze herenigd met broer

Chantals Pyjama Party: Christiaan op hilarische wijze herenigd met broer

Monday 16 January 2023 om 16:56

In Chantals Pyjama Party is het tijd voor feest, maar er vinden ook bijzondere momenten plaats in de show. Zo vertelt Christiaan, die uit Chili komt, dat hij zijn broer voor het laatst heeft gezien in coronatijd, toen zijn beide ouders zijn overleden. Vervolgens doet hij een spel waarbij hij moet raden wie er naast hem in bed ligt. En het blijkt niemand minder dan zijn broer Tito te zijn…

Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder.

Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantals Pyjama Party</em>: Christiaan op hilarische wijze herenigd met broer In Chantals Pyjama Party is het tijd voor feest, maar er vinden ook bijzondere momenten plaats in de show. Zo vertelt Christiaan, die uit Chili komt, dat hij zijn broer voor het laatst heeft gezien in coronatijd, toen zijn beide ouders zijn overleden. Vervolgens doet hij een spel waarbij hij moet raden wie er naast hem in bed ligt. En het blijkt niemand minder dan zijn broer Tito te zijn… Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder. Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Chantals Pyjama Party: Chantal Janzen zorgt voor paniek bij kandidaat met vissenfobie Bekijk deze video » Vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party: spel gaat mis, kandidaat krijgt Tikkie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's