De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag is er in de laatste aflevering van de week ook weer een nieuwe uitdager: Quinty Misiedjan. Gaat de presentatrice en YouTuber door naar de volgende Slimste-week? YouTubeMisiedjan is een zeer succesvol influencer en presentatrice. Haar kanaal Quinsding heeft 206k (Instagram) en 265k (YouTube) volgers. Twee jaar geleden maakte ze de ingrijpende beslissing te stoppen met haar succesvolle YouTube kanaal en verder te gaan op onder meer Instagram en TikTok. Ze maakte ook de documentaire Getekend voor het leven, die op YouTube ruim 50.000 keer bekeken is. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Bekijk deze video » Oproep De slimste mens: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdag is er in de laatste aflevering van de week ook weer een nieuwe uitdager: Quinty Misiedjan. Gaat de presentatrice en YouTuber door naar de volgende Slimste-week?

YouTube
Misiedjan is een zeer succesvol influencer en presentatrice. Haar kanaal Quinsding heeft 206k (Instagram) en 265k (YouTube) volgers. Twee jaar geleden maakte ze de ingrijpende beslissing te stoppen met haar succesvolle YouTube kanaal en verder te gaan op onder meer Instagram en TikTok. Ze maakte ook de documentaire Getekend voor het leven, die op YouTube ruim 50.000 keer bekeken is.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV