Video: eigenaar buurtsuper zet noodgedwongen punt achter levenswerk (HvNL)

Video: eigenaar buurtsuper zet noodgedwongen punt achter levenswerk (HvNL)

Zondag 22 januari 2023 om 14:13

Video: eigenaar <em>buurtsuper</em> zet noodgedwongen punt achter levenswerk (<em>HvNL</em>) Even naar de buurtsupermarkt in het dorp lopen voor een pak melk of een pond gehakt: voor velen is het de normaalste zaak van de wereld. Maar toch wordt dit steeds zeldzamer. De buurtsupers dreigen namelijk te verdwijnen. Zo ook in het Gelderse Alverna. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Boer Roelof huilt om zijn zestien gedode schapen door wolven Bekijk deze video » ZIE: Johan Derksen: 'Mensen die onder invloed in een auto stappen zijn potentiële moordenaars' Bekijk deze video » Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video »
Nieuws :

Even naar de buurtsupermarkt in het dorp lopen voor een pak melk of een pond gehakt: voor velen is het de normaalste zaak van de wereld. Maar toch wordt dit steeds zeldzamer. De buurtsupers dreigen namelijk te verdwijnen. Zo ook in het Gelderse Alverna.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's