Dinsdag in Married At First Sight: Richelle heeft man met humor nodig

Dinsdag in Married At First Sight: Richelle heeft man met humor nodig

Dinsdag 24 januari 2023 om 10:33

Richelle en Maarten gaan er lekker op uit gedurende hun huwelijksreis en maken tijdens een wandeltocht grappen over en weer: 'Ik merk wel dat Maarten echt droge humor heeft tussendoor maar ik vind dat wel heel grappig. Ik vind het wel aantrekkelijk als iemand humor heeft', aldus die laatste.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Dinsdag in Married At First Sight: <em>Richelle</em> heeft man met humor nodig Richelle en Maarten gaan er lekker op uit gedurende hun huwelijksreis en maken tijdens een wandeltocht grappen over en weer: 'Ik merk wel dat Maarten echt droge humor heeft tussendoor maar ik vind dat wel heel grappig. Ik vind het wel aantrekkelijk als iemand humor heeft', aldus die laatste. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video » Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft Bekijk deze video » Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married At First Sight: Richelle heeft man met humor nodig

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's