Leila vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven: "May the best man or woman win" (video)

Leila vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven: "May the best man or woman win" (video)

Tuesday 24 January 2023 om 21:42

Leila gaat naar huis en neemt afscheid van Een Jaar Van Je Leven met de woorden "May the best man or woman win!" De overige kandidaten zwaaien haar uit. Bedroefd of niet?

Bekijk hieronder een compilatie van memorabele Leila fragmenten.

Leila vertrekt uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;May the best man or woman win&quot; (video) Leila gaat naar huis en neemt afscheid van Een Jaar Van Je Leven met de woorden "May the best man or woman win!" De overige kandidaten zwaaien haar uit. Bedroefd of niet? Bekijk hieronder een compilatie van memorabele Leila fragmenten. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Kim reageert fel, maar dat boeit haar niet Bekijk deze video » ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's