ZIEN: Carlo Boszhard reageert op kritiek MAFS: 'Het is geen decor'

ZIEN: Carlo Boszhard reageert op kritiek MAFS: 'Het is geen decor'

Wednesday 25 January 2023 om 14:27

Het rommelt al een tijdje flink tussen Martijn en Nicole uit 'Married at First Sight'. Als het knipperlichtkoppel elkaar een tweede kans geeft is binnen 24 uur alweer de geest uit de wijnfles. Wederom zijn er geen camera's aanwezig bij de ruzie. Presentator Carlo Boszhard legt zelf uit waarom niet. "Het is geen decor, we willen ook lucht geven aan de koppels. Als de camera's er niet bij zijn dan vragen we wel wat er is gebeurd, maar het is geen realityserie waar wij 24 uur er bovenop zitten," aldus de presentator.

ZIEN: <em>Carlo Boszhard</em> reageert op kritiek MAFS: 'Het is geen decor' Het rommelt al een tijdje flink tussen Martijn en Nicole uit 'Married at First Sight'. Als het knipperlichtkoppel elkaar een tweede kans geeft is binnen 24 uur alweer de geest uit de wijnfles. Wederom zijn er geen camera's aanwezig bij de ruzie. Presentator Carlo Boszhard legt zelf uit waarom niet. "Het is geen decor, we willen ook lucht geven aan de koppels. Als de camera's er niet bij zijn dan vragen we wel wat er is gebeurd, maar het is geen realityserie waar wij 24 uur er bovenop zitten," aldus de presentator. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nicole in Married At First Sight: "Op dit moment ben ik echt serieus woedend" (video) Bekijk deze video » Married At First Sight: WOESTE Nicole gooit glas wijn in gezicht Martijn Bekijk deze video » Married At First Sight: Remco en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Carlo Boszhard reageert op kritiek MAFS: 'Het is geen decor'

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's