Married At First Sight: Remco en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar

Married At First Sight: Remco en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar

Married At First Sight-deelnemers Remco en Paula zagen elkaar voor de allereerste keer bij het altaar, kort voor het uitspreken van hun geloftes. Uiteraard spraken ze daar ook mooie woorden richting elkaar: 'Je schreef me dat ik vandaag de man van de dag ben. Daar wil ik heel graag aan toevoegen dat ik hoop dat je dat over een jaar ook nog vindt', aldus die eerste.

Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag wederom mooie kijkcijfers scoorde, hieronder

Married At First Sight: <em>Remco</em> en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar Married At First Sight-deelnemers Remco en Paula zagen elkaar voor de allereerste keer bij het altaar, kort voor het uitspreken van hun geloftes. Uiteraard spraken ze daar ook mooie woorden richting elkaar: 'Je schreef me dat ik vandaag de man van de dag ben. Daar wil ik heel graag aan toevoegen dat ik hoop dat je dat over een jaar ook nog vindt', aldus die eerste. Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag wederom mooie kijkcijfers scoorde, hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Married At First Sight: Richelle heeft man met humor nodig Bekijk deze video » Married At First Sight: WOESTE Nicole gooit glas wijn in gezicht Martijn Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Remco en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV