Lang Leve de Liefde: Marianne vindt een kus is zo intiem (video)

Lang Leve de Liefde: Marianne vindt een kus is zo intiem (video)

Woensdag 25 januari 2023 om 14:59

De date van Marianne ziet haar wel zitten. Als de vraag: liever een kus of een knuffel wordt gesteld, dan weet Marianne wel wat zij wil. "Een kus is zo privé en intiem. Een knuffel kan altijd." Een knuffel it is!

Bekijk hieronder de video.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Marianne vindt een kus is zo intiem (video) De date van Marianne ziet haar wel zitten. Als de vraag: liever een kus of een knuffel wordt gesteld, dan weet Marianne wel wat zij wil. "Een kus is zo privé en intiem. Een knuffel kan altijd." Een knuffel it is! Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zie: is er een liefdesklik tussen Natascha en Francis? (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Hoe heet paprika ook alweer?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: heeft Saskia een date met een handpop? Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's