Lang Leve de Liefde: heeft Saskia een date met een handpop?

Lang Leve de Liefde: heeft Saskia een date met een handpop?

Woensdag 25 januari 2023 om 10:35

Het is vermoedelijk even schakelen: je komt binnen in het Lang Leve de Liefde-huis en je date blijkt een pratende handpop te zijn. Saskia moet even wennen: 'Dat had ik niet verwacht.' Gelukkig voor haar laat Eelco al vrij snel daarna zijn ware gezicht zien.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: heeft <em>Saskia</em> een date met een handpop? Het is vermoedelijk even schakelen: je komt binnen in het Lang Leve de Liefde-huis en je date blijkt een pratende handpop te zijn. Saskia moet even wennen: 'Dat had ik niet verwacht.' Gelukkig voor haar laat Eelco al vrij snel daarna zijn ware gezicht zien. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Hoe heet paprika ook alweer?' Bekijk deze video » Married At First Sight: WOESTE Nicole gooit glas wijn in gezicht Martijn Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's