‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’: hoe gaat het met oud MAFS kandidaat Sylvia?(video)

Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’: hoe gaat het met oud MAFS kandidaat Sylvia?(video)

Hoe gaat het met oud-kandidaten van de populaire serie ‘Married at First Sight’? Aran Bade gaat wekelijks langs bij een van hen in ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’. In deze aflevering zien we Sylvia. Zij stond twee jaar geleden voor het altaar met Freddy. Helaas kreeg Sylvia de diagnose kanker en heeft hem 'laten gaan'. Hoe gaat het nu met haar? En wat vindt ze van de kandidaten die dit jaar in het huwelijksbootje stappen?

Bekijk het fragment uit ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

‘<em>Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker</em>’: hoe gaat het met oud <em>MAFS</em> kandidaat Sylvia?(video) Hoe gaat het met oud-kandidaten van de populaire serie ‘Married at First Sight’? Aran Bade gaat wekelijks langs bij een van hen in ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’. In deze aflevering zien we Sylvia. Zij stond twee jaar geleden voor het altaar met Freddy. Helaas kreeg Sylvia de diagnose kanker en heeft hem 'laten gaan'. Hoe gaat het nu met haar? En wat vindt ze van de kandidaten die dit jaar in het huwelijksbootje stappen? Bekijk het fragment uit ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Married At First Sight: Richelle heeft man met humor nodig Bekijk deze video » Loes in Married At First Sight: 'Ik wil het rustig aan doen' Bekijk deze video » MAFS: Eveline Stallaart biedt hulpmiddelen om elkaar beter te leren 'voelen' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’: hoe gaat het met oud MAFS kandidaat Sylvia?(video)

Actuele video's

Meer actuele video's