Loes in Married At First Sight: 'Ik wil het rustig aan doen'

Loes in Married At First Sight: 'Ik wil het rustig aan doen'

Wichian en Loes zijn op huwelijksreis maar de bruid vindt het allemaal nog steeds vrij onwerkelijk: 'Ik moet het ook rustig blijven doen en stapje voor stapje elkaar leren kennen', zo laat ze haar kersverse echtgenoot weten. Maar de klik tussen de twee lijkt er in ieder geval te zijn.

Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag wederom mooie kijkcijfers scoorde, hieronder

Loes in <em>Married At First Sight</em>: 'Ik wil het rustig aan doen' Wichian en Loes zijn op huwelijksreis maar de bruid vindt het allemaal nog steeds vrij onwerkelijk: 'Ik moet het ook rustig blijven doen en stapje voor stapje elkaar leren kennen', zo laat ze haar kersverse echtgenoot weten. Maar de klik tussen de twee lijkt er in ieder geval te zijn. Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag wederom mooie kijkcijfers scoorde, hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: WOESTE Nicole gooit glas wijn in gezicht Martijn Bekijk deze video » Married At First Sight: Remco en Paula zien elkaar voor het eerst voor het altaar Bekijk deze video »
TV :
Loes in Married At First Sight: 'Ik wil het rustig aan doen'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV