Video: Patrick Martens valt last minute in bij Moltalk vanwege zieke Marlijn Weerdenburg

Video: Patrick Martens valt last minute in bij Moltalk vanwege zieke Marlijn Weerdenburg

Zondag 29 januari 2023 om 20:22

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: Patrick Martens valt last minute in bij <em>Moltalk</em> vanwege zieke Marlijn Weerdenburg Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Molloten zitten gisteren weer op het puntje van hun stoel voor alweer de vierde aflevering van Wie Is De Mol?. En waar sommigen bruut uit hun tunnelvisie worden gerukt als Annick Boer het veld moet ruimen, komen de kijkers weer met beide benen op de grond wanneer oud-kandidaat Patrick Martens onverwacht de show steelt als vervanger van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk. In RTL Boulevard blikt Martens terug. 'Ik werd als held onthaald.' Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video) Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de Mol?: wie is de meester in misleiding? Bekijk deze video » Nieuwe aanwijzingen voor de mogelijke Mol (Wie is de Mol?) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Video: Patrick Martens valt last minute in bij Moltalk vanwege zieke Marlijn Weerdenburg

Molloten zitten gisteren weer op het puntje van hun stoel voor alweer de vierde aflevering van Wie Is De Mol?. En waar sommigen bruut uit hun tunnelvisie worden gerukt als Annick Boer het veld moet ruimen, komen de kijkers weer met beide benen op de grond wanneer oud-kandidaat Patrick Martens onverwacht de show steelt als vervanger van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk. In RTL Boulevard blikt Martens terug. 'Ik werd als held onthaald.'

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's