Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video)

Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video)

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Is het nu al bekend wie de Mol is? Volgens onderstaande fantheorie komt dat antwoord heel dichtbij, of toch niet? Oordeel zelf!

Lees verder onder de video.

Fan-theorie <em>Wie is de Mol?</em>: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video) Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Is het nu al bekend wie de Mol is? Volgens onderstaande fantheorie komt dat antwoord heel dichtbij, of toch niet? Oordeel zelf! Lees verder onder de video. TheorieDe beste theorieën van aflevering 1 van Wie is de Mol? worden besproken door Max van den Broek en Karlijn Bernoster in bovenstaande video van De Telegraaf. Want wat is toch die mysterieuze schaduw tijdens de het laatste gedeelte van de uitzending? Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video » SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video)

Theorie
De beste theorieën van aflevering 1 van Wie is de Mol? worden besproken door Max van den Broek en Karlijn Bernoster in bovenstaande video van De Telegraaf. Want wat is toch die mysterieuze schaduw tijdens de het laatste gedeelte van de uitzending?

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's