Frans schrikt Jacky af: 'Ik ben gek op vliegeren en tandem fietsen' (LLDL)

Frans schrikt Jacky af: 'Ik ben gek op vliegeren en tandem fietsen' (LLDL)

Tuesday 31 January 2023 om 17:43

Jacky weet niet wat ze van Frans zijn date ideeën moet vinden. Frans daarentegen wordt helemaal opgewonden van het idee om met Jacky te vliegeren en samen te fietsen. Jacky loopt hier nog niet helemaal warm voor.

Bekijk hieronder de video.

Frans schrikt Jacky af: 'Ik ben gek op vliegeren en tandem fietsen' (LLDL) Jacky weet niet wat ze van Frans zijn date ideeën moet vinden. Frans daarentegen wordt helemaal opgewonden van het idee om met Jacky te vliegeren en samen te fietsen. Jacky loopt hier nog niet helemaal warm voor. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: openmaken Champagne blijkt onmogelijk voor deze deelnemer Bekijk deze video » Henk kust Nina in Lang Leve de Liefde en vraagt: "Hoe voelt het als ik jou een kus geef?" Bekijk deze video » Brian in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie niet veel vrouwen lopen zoals jou' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's