Brian in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie niet veel vrouwen lopen zoals jou'

Brian in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie niet veel vrouwen lopen zoals jou'

Dinsdag 31 januari 2023 om 13:33

Brian vertelt zijn date Kaylee dat hij haar wel een speciaal type vindt: 'Zoals jij eruit ziet, en dat bedoel ik positief, zo zie ik niet veel vrouwen lopen. Weet je hoe verzorgd je erbij loopt?' Hoe ze op dit compliment reageert zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde.

Brian in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik zie niet veel vrouwen lopen zoals jou' Brian vertelt zijn date Kaylee dat hij haar wel een speciaal type vindt: 'Zoals jij eruit ziet, en dat bedoel ik positief, zo zie ik niet veel vrouwen lopen. Weet je hoe verzorgd je erbij loopt?' Hoe ze op dit compliment reageert zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Henk kust Nina in Lang Leve de Liefde en vraagt: "Hoe voelt het als ik jou een kus geef?" Bekijk deze video » 'Willem-Alexander zou het liefst Máxima in stringetje over strand zien lopen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gerda en Klaas uit URK! delen nieuwe beelden dochtertje Maily: 'Zware reis geweest' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's