Kaylee over Brian in Lang Leve de Liefde: "Een beetje gay is oké"

Kaylee over Brian in Lang Leve de Liefde: "Een beetje gay is oké"

Dinsdag 31 januari 2023 om 20:14

In Lang Leve de Liefde houden Brian en zijn date Kaylee allebei van spelletjes. Onder een potje darten bekent Brian dat hij apart is: "Ik ben niet zoals elke man, ik heb af en toe wat vrouwelijke trekjes." Kaylee reageert met: "Een beetje gay is oké" maar of zij nou samen een team gaan vormen? Bekijk het hieronder in de video van Lang Leve de Liefde.

Kaylee over Brian in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Een beetje gay is oké&quot; In Lang Leve de Liefde houden Brian en zijn date Kaylee allebei van spelletjes. Onder een potje darten bekent Brian dat hij apart is: "Ik ben niet zoals elke man, ik heb af en toe wat vrouwelijke trekjes." Kaylee reageert met: "Een beetje gay is oké" maar of zij nou samen een team gaan vormen? Bekijk het hieronder in de video van Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: openmaken Champagne blijkt onmogelijk voor deze deelnemer Bekijk deze video » Henk kust Nina in Lang Leve de Liefde en vraagt: "Hoe voelt het als ik jou een kus geef?" Bekijk deze video » Frans schrikt Jacky af: 'Ik ben gek op vliegeren en tandem fietsen' (LLDL) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's