ZIEN: Cathelijne en Laura geven elkaar jawoord (Married At First Sight)

ZIEN: Cathelijne en Laura geven elkaar jawoord (Married At First Sight)

Woensdag 1 februari 2023 om 12:45

Laura heeft mooie woorden voor haar aanstaande echtgenote Cathelijne bij het altaar: 'Ik kijk er ontzettend naar uit om je beetje bij beetje te leren kennen. Ik beloof dat jij jezelf mag zijn bij mij, dan doe ik dat ook bij jou.' En ook Cathelijne heeft uiteraard iets voorbereid voor haar bruid waarna het dan eindelijk tijd is voor het jawoord.

Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag opnieuw hoge kijkcijfers scoorde, hieronder

ZIEN: Cathelijne en Laura geven elkaar jawoord (<em>Married At First Sight</em>) Laura heeft mooie woorden voor haar aanstaande echtgenote Cathelijne bij het altaar: 'Ik kijk er ontzettend naar uit om je beetje bij beetje te leren kennen. Ik beloof dat jij jezelf mag zijn bij mij, dan doe ik dat ook bij jou.' En ook Cathelijne heeft uiteraard iets voorbereid voor haar bruid waarna het dan eindelijk tijd is voor het jawoord. Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdag opnieuw hoge kijkcijfers scoorde, hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Nicole en Martijn evalueren mislukte huwelijk in welles/nietes verhaal (video) Bekijk deze video » Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François' Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Cathelijne en Laura geven elkaar jawoord (Married At First Sight)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's