De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd

De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd

Erik van Looy wordt in De slimste mens door Philip Freriks uitgeroepen tot held van het programma. De Vlaamse presentator is namelijk vlak voor de opnames geopereerd en verschijnt daarom met een lap voor zijn oog. Hij koos voor een lokale verdoving zodat hij toch nog kon meedoen aan de kennisquiz.

Lees verder onder de video.

<em>De slimste mens</em>: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd Erik van Looy wordt in De slimste mens door Philip Freriks uitgeroepen tot held van het programma. De Vlaamse presentator is namelijk vlak voor de opnames geopereerd en verschijnt daarom met een lap voor zijn oog. Hij koos voor een lokale verdoving zodat hij toch nog kon meedoen aan de kennisquiz. Lees verder onder de video. Vliegen door oude mensen in studio?Erik had al eerder tijdens opnames door dat het niet helemaal goed ging met zijn oog. “Ik zag de hele tijd vliegen. Maar ik dacht, met die oude mensen allemaal in de studio…”, grapt Erik. “Ik wist niet wat het was. Toen was het klaar en zag ik nog rare dingen. Ik dacht: ik moet echt naar de dokter. En die zei: onmiddellijk opereren. Vanochtend ben ik geopereerd.” Bekijk de beelden van De slimste mens hierboven. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan Bekijk deze video » Video: Erik Van Looy legt uit waarom hij tijdens De Slimste Mens oogkapje draagt Bekijk deze video »

Vliegen door oude mensen in studio?
Erik had al eerder tijdens opnames door dat het niet helemaal goed ging met zijn oog. “Ik zag de hele tijd vliegen. Maar ik dacht, met die oude mensen allemaal in de studio…”, grapt Erik. “Ik wist niet wat het was. Toen was het klaar en zag ik nog rare dingen. Ik dacht: ik moet echt naar de dokter. En die zei: onmiddellijk opereren. Vanochtend ben ik geopereerd.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hierboven.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV