Chantals Pyjama Party: heeft schoonmaakster (Tineke Schouten) kat laten ontsnappen?

Chantals Pyjama Party: heeft schoonmaakster (Tineke Schouten) kat laten ontsnappen?

In Chantals Pyjama Party krijgt een kandidaat een cadeau, maar of hij daar nou wel zo blij mee is, is nog maar de vraag. Een bijzondere schoonmaakster (Tineke Schouten) is zijn huis binnengegaan om de boel eens even goed te poetsen. Daar is hij blij mee, maar heeft deze bijzondere dame de voordeur wel goed dichtgedaan? Er loopt namelijk een kat rond in huis…

Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder.

Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantals Pyjama Party</em>: heeft schoonmaakster (Tineke Schouten) kat laten ontsnappen? In Chantals Pyjama Party krijgt een kandidaat een cadeau, maar of hij daar nou wel zo blij mee is, is nog maar de vraag. Een bijzondere schoonmaakster (Tineke Schouten) is zijn huis binnengegaan om de boel eens even goed te poetsen. Daar is hij blij mee, maar heeft deze bijzondere dame de voordeur wel goed dichtgedaan? Er loopt namelijk een kat rond in huis… Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder. Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party: spel gaat mis, kandidaat krijgt Tikkie Bekijk deze video » Chantals Pyjama Party: Christiaan op hilarische wijze herenigd met broer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's