Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over

Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over

Vrijdag 3 februari 2023 om 18:03

Tijdens het werkbezoek van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en kroonprinses Amalia aan de Caraïbische eilanden wordt er flink op los gedanst. En die beelden gaan de wereld over, meldt RTL Nieuws.

Lees verder onder de video.

Video: dansmoves <em>Máxima en Willem-Alexander</em> gaan de wereld over Tijdens het werkbezoek van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en kroonprinses Amalia aan de Caraïbische eilanden wordt er flink op los gedanst. En die beelden gaan de wereld over, meldt RTL Nieuws. Lees verder onder de video. DansTijdens hun laatste avond van het bezoek aan Aruba zijn de Oranjes feestelijk uitgezwaaid onder begeleiding van Caribische muziek. Daarbij konden de koning, koningin en prinses Amalia niet bepaald stil blijven zitten. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: Willem-Alexander krijgt lachers op zijn hand op Aruba (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: ongemak na SM-grap Johan Derksen over koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten Bekijk deze video » Willem-Alexander en Maxima vieren 21 jaar huwelijk op Curaçao met sleutel in mond (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Royals :
Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over

Dans
Tijdens hun laatste avond van het bezoek aan Aruba zijn de Oranjes feestelijk uitgezwaaid onder begeleiding van Caribische muziek. Daarbij konden de koning, koningin en prinses Amalia niet bepaald stil blijven zitten.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's